1

.

GTAV-personajeDe unde incepi sa vorbesti despre noul joc Grand Theft Auto V? Incepi cu lumea deschisa, variata, vasta si frumoasa? Incepi cu structura inovatoare care iti ofera trei protagonisti independenti pe care-i poti schimba din mers? Poate vrei sa vorbesti de varietatea de activitati in care te poti angaja sau de numeroasele cai prin care te poti distra de unul singur. Poate esti genul de persoana care vorbeste despre problemele legate de povestea jocului. Indiferent de unde vrei sa incepti, adevarul este ca GTA V este un joc extrem de complicat si fascinant, care sare din tipar si are o doza considerabila de obraznicie misogina.

Cu toate acestea, acest joc incearca sa ofere lucruri cu adevarat fantastice, pe care nici un alt joc legat de lumea reala nu a putut sa le ofere vreodata. Foloseste perspective multiple pentru a te pozitiona in secventele cinematice de jafuri si alte misiuni antrenante de tip multi-strat. Aceste perspective multiple ii au ca personaje principale pe Michael, Franklin si Trevor.

Michael este un fost criminal care nu este prea satisfacut cu viata sa actuala plina de privilegii si relaxare. Casatoria lui este pe punctu de a se destrama in timp ce el incearca sa se aproprie de fiica sa, Tracey, care viseaza sa ajunga vedeta TV, si cu fiul sau, Jimmy, care nu vrea sa se desparta de jocurile pe calculator.

Flanklin este un sofer talentat care nu are prea multe oportunitati sa gaseasca o viata mai buna, pana cand il intalneste pe Michael, care se aproprie mult mai usor de acesta de cat de proprii copii. Michael il ia pe Franklin sub aripa lui si il introduce rapid in lumea crimei.

Trevor, un fost prieten si asociat a lui Michael, care traieste in prezent intr-un mic orasel din Los Santos. Trevor este cu adevarat o persoana oribila si terifianta. Poseda o combinatie aspra de inteligenta si nebunie si este atat de violent si infricosator incat ii face pe ceilalti doi protagonisti sa para facuti unul pentru celalalt.

Cand cei doi vechi prieteni se reintalnesc, tensiunea dintre ei complica intreaga dinamica a grupului. Chiar daca au lucrat impreuna si in trecut, cei doi nu se inteleg bine de fiecare data. Misiunile jocului sunt incredibil de frecvente, ceea ce te va face sa ignori cu usurinta contradictiile ocazionale ce apar in comportamentul celor trei infractori, daca nu chiar si amestecul de mesaje politice.

Daca doresti sa achizitionezi jocul GTA V o poti face accesand magazinul online de jocuri www.jocshop.ro, unde gasesti atat varianta pentru PS3 cat si cea pentru Xbox 360.

Marile puncte ale jocului sunt jafurile, planuite de catre Michael si gasca sa. Aceste misiuni te vor pune in situatia sa schimbi personajele in timpul jocului. Va trebui sa intocmesti planul unei cladiri interpretandu-l pe Michael, sa-l acoperi de pe acoperis cu un sniper interpretandu-l pe Franklin, sis a pilotezi un elicopter interpretandu-l pe Trevor. Un alt aspect foarte placut al jocului consta in faptul ca manevrarea autoturismelor in GTA V este extraordinara, deoarece vei simtii diferente uriase atunci cand conduci vehicule de diferite dimensiuni. GTA V este un joc imperfect, insa deosebit, ce are caractere formidabile si o structura narativa palpitanta, deci a evita o vizita in orasul Los Santos ar fi o mare greseala.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

1 Comment

  1. Mihaitza says:

    Este ceva diferit in aceasta serie dar cred ca va prinde bine la public. Fiecare personaj este bine prezentat publicului si dupa parerea mea toti isi merita locul in acest joc.

Leave a Reply