0

.

windows 7 gadgeturiAveti mai jos o lista cu Gadgeturi Windows 7, un mic set destul de util dupa parerea mea, Gadgeturile le-am adunat de pe tot internetul iar aici la noi le veti gasi intr-un alt context si alte explicatii.

Tin sa mentionez ca unele Gadgeturi sunt preluate din windows vista, astfel incat le puteti intalni si acolo, doar ca aici sunt cateva in plus care merita sa vi-le instalati pentru ca sunt foarte utile orcarei persoane.

Download Gadgeturi Windows 7

Gadget pentru vreme.jpg

Pentru inceput vom incepe cu un Gadget  pentru vreme pare a fi unul inutil la prima vedere, dar daca ne gandim la faptul ca acest gadget face mai multe “chesti” pe care nu le poti zice la o simpla “inspectie” pe afara. Ce ne ofera acest gadget numitWolrd Weather ?
– Cate grade sunt in orasul tau
– Poti sa afli gradele din Orasul tau, da acest gadget are ca optiuni setarea fiecarui oras din Romania si, chiar foarte multe tari din jurul nostru.
– Este foarte promt si raspunde relativ usor oricarei cerinteAcest gadget nu este la fel ca cel preinstalat in windows 7, este oarecum diferit si mult mai “complex”.
Download gadget windows 7 pentru vreme

Mergem mai departe spre urmatorul Gadget si ajungem la unul destul de important dupa parerea mea, un gadget care poate fi folosit cu usurinta si ne ajuta foarte mult in a ne intelege calculatorul, defapt ma scuzati, am gresit. Este vorba de 2 gadgeturi All CPU Meter (primul) si GPU Observer (al doilea), acestea doua monitorizeaza non stop calculatorul si performantele acestuia astfel incat sa fim mereu la curent cu ceea ce se intampla in calculatorul nostru la nivel de procese, etc..

cpumeter_thumb_gadget.jpggpumeter_thumb_gatget2.jpg

Ei bine, as putea spune ca doua gadget-uri foarte utile pentru orice persoana, acestea doua nu incarca spatiul de lucru si nici nu au un consum de resurse imens, astfel vom fi mereu la curent cu ceea ce face calculatorul nostru, CPU useage,  etc.

Puteti descarca cele doua gadget-uri de mai jos:

Download CPU Meter

Download GPU Observer

Gadget pentru stiri windows 7

nl-gadget2.pngContinuam aventura noastra intregadgeturile Windows 7si gasim un gadget destul de interesant care prea stiri de pe unul dintre cele mai mare portale de stiri din Romania si anume Realitatea.net, acestea au creat un gadget prin care putem fi mereu in pas cu stirile zilnice, astfel mereu vom fi informati, getgetul este foarte ok din punctul asta de vedere si merita folosit atunci cand esti o persoana care doreste sa fie mereu informat, luand in considerare faptul ca Realitatea.net publica stiri din toate domeniile.

Puteti sa descarcati Gadget pentru stiri windows 7de aici: Gadget Realitatea.net – Stiri de ultima ora

Urmatorul gadget nu cred ca este unul destul de interesant pentru multi dintre voi, dar totusi cred ca merita sa-l public si aici, este vorba despre un simplu gadget care va scapa de drumul “Start > turn off > yes” Prin simpla apasare a unui buton cu ajutorul acestui gadget va puteti trimite calculatorul in stand by / shutdown, etc.. Gadgetul nu este foarte util, dar pot sa spun ca pentru persoanele care apreciaza fiecare secunda a vieti poate fi unul foarte util.

shutdown_thumb.jpg

Gadgetul acesta poate fi descarcat de aici: Instaleaza gadgetul Shutdown

Un gadget foarte interesant este acesta pe care am sa vi-l prezint mai jos. Acest gadget cred ca va v-a ajuta pe multi dintre voi deoarece limbile straine ne dau batai de cap la toti, astfel suntem nevoiti sa apelam la diversi translatori online. Ei bine, de data asta vom avea un gadget pe desktop care ne v-a ajuta sa rezolvam aceasta problema, acest gadget are inclus in el mai multe limbi astfel incat nu veti fi nevoit sa mai apelati la diverse softuri sau google translate care de altfel de multe ori ne dau traduceri eronate sau cuvinte traduse aiurea.

translator_thumb.jpg

Puteti sa descarcati acest gadget de mai jos, este usor de folosit, doar din cateva clickuri veti avea textul dorit tradus, iar ca sa nu uit sa mentionez veti avea o traducere destul de “ok”.
Download translator gadget pentru windows 7: Download translator gadget

Cam acestea ar fi pentru inceput primele gadgeturi oferite de noi pentru windows 7 (nu sunt create de noi, sunt adunate de pe net intr-un loc si oferite ca si un “pack”). Vom incerca sa mai cream cateva posturi de genul acesta pentru a avea cateva gadgeturi utile pentru folosinta. Acestea sunt free si foarte utile dupa parerea mea, urmatorul set v-a fi putin mai “tarziu” dar voi incerca sa vin cat mai rapid cu el.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply