0

.

Flash SlideShow Maker este un program care genereaza automat, excelent prezentari Flash (SWF), dintr-un folder fotografie.
Maker Flash SlideShow este ideal pentru cei care doresc sa dea un aspect mai creativ si mai atractiv pentru imaginile digitale. Acest program genereaza automat si permite prezentarilor, adugarea de muzica, de fundal si efecte de tranzitie cu usurinta.

Maker SlideShow Flash permite crearea de prezentari excelente cu imagini, cu toate acestea, utilitatea reala a acestui instrument este generarea de fisiere SWF, aceste fisiere pot fi incorporate cu usurinta in site-uri web, bloguri, forumuri, etc

Maker Flash SlideShow este usor de utilizat, pur si simplu trebuie sa alegeti fotografiile care le doriti incluse in prezentare, si, optional, muzica de fundal, si efecte de tranzitie, precum si programul care genereaza automat de prezentarea.

Caracteristici principale:
– Usor de utilizat
– Creeaza prezentari multimedia SWF din imagini.
– Permite adaugarea de muzica de fundal.
– Incorporeaza mai multe efecte de tranzitie.

Download Flash SlideShow Maker, slideshow pentru fotografi

Flash SlideShow Maker

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply