0

.

De cate ori vi-sa intamplat sa doriti sa trimiteti un email, dar sa nu stiti sa adaugati emoticoane in acel email ? Ei bine, acum problema e rezolvata Emoticons Mail este un program mic si simplu care va ofera o gama larga de emoticoane pe care le puteti folosi in servicii de email precum MicroSoft OutLook si OutLook Express sau chiar si cu servicii de email precum Gmail si Hotmail.  Emoticons Mail contine peste 900 de emoticoane care pot fii folosite in orice moment de oricine, asta daca nu aveti un sistem care sa va aranjeze prea bine fisierele si datele acest program va v-a fii cu adevarat de folos.

Ei bine, ca tot vorbim de ele ce putem gasi pe acest program ? Dupa cum vedeti si in imaginea alaturata gasiti foarte multe emoticoane asezate pe mai multe categorii, de la zile de nastere pana la momente triste sau generale. Aveti o gama larga din ce sa alegeti astfe-l incat sa puteti trimite la “greu” emoticoane oricui.

Download Emoticons Mail – Emoticoane pentru Mail

Emoticons Mail Download

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply