2

.

Windows Movie Maker este un program simplu oferit (bine inteles) de Microsoft, programul este un must pentru orice familie care este familiarizata in ale calculatorului, de ce ? Pentru ca cele mai frumoase momente le putem prinde intr-un video, film, imagini sau chiar si un slide show. Windows Movie Maker are nevoie doar de acel pic de “fantezie” pentru a crea un filmulet, pentru a face un montaj si asa mai departe.


Windows Movie Maker are mai multe caracteristici pe care le putem folosi in favoarea noastra printre care si cele de crearea a unui slide show,  adaugarea de effecte speciale, gazduirea propriilor filme pe calculatorul personal, adaugarea unor texte in genul unui narator si asa mai departe, pe scurt putem vorbi de un program perfect prin care putem creea filmulete fara a avea prea multa experienta cu el.

Avantaje:
– Windows Movie Maker este complect gratuit !
– Este accesibil pe oricare versiune de Windows.
– Interfata prietenoasa pentru useri incepatori.
– Dezvoltat destul de mult incat sa gasiti tutoriale si explicatii pentru el.

Dezavantaje:
– Pentru utilizatori de Windows Vista  – E nevoie sa dezactivati 3D Aero pentru a putea folosi Windows Movie Maker.

Download Windows Movie Maker

Windows Movie Maker

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

2 Comments

  1. George says:

    Am postat si eu azi o intrebare care vad ca a disparut. Ma interesa daca pot instala programul pe un sistem XP SP2 care e fara licenta. Multumesc anticipat pt raspuns.

  2. Radu says:

    Salut George, da se poate. Nu are treaba cu licenta, descarca-l si instaleaza-l linistit.

    Scuzele mele ca raspund atat de greu, commenturile trebuie publicate de mine, astfel daca nu le public eu atunci ele raman ne publicate pana nu apar eu.

Leave a Reply