1

.

Windows Media Player este un program care permite playaudio Cd, DVD-Video, DVD-Audio, MP3,AVI, printre alte formate multimedia. De asemenea, se pot “arde” discuri si administra colectia dumneavoastra.Datorita caracteristicilor sale este, fara indoiala, unul din cele mai bune din categoria sa.

Un alt avantaj pe care Windows Media Player are este introducerea in sistemul sau integrat,descarcarea de continut on-line.In acest fel, in foarte putine minute va fi capabil sa obtina cele mai cerute discuri sau bijuteri mici de muzica pe care doar tu le sti.
Pe de alta parte, Windows Media Player are un sistem intuitiv de creeare de liste redate, astfel incat sa genereze colecti multimedia cu libertatea si integrare intr0un mod foarte usor.
In cele din urma, daca doriti sa va bucurati de sunet audio si claritate foarte buna video, Windows Media Player este o aplicatie esentiala pe care trebuie s-o incercati!

 

Download Windows Media Player

Download

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply