3

.

Probabil toata lumea stie ce este Winamp, ei bine Winamp Full free este o versiune complecta a acestuia, avem in acesta mai multe facilitati pe care le intalnim in mod normal, doar ca putin mai performante. Winamp Full are cateva facilitati noi printre care, TV online, acesta va permite sa vizualizati TV online din Winamp, dar cum v-am spus are mai multe facilitati precum si extragerea de track-uri de pe un CD-u, veti putea schimba interfata acestuia cand doriti (pentru asta va trebui sa instalati niste module/pluginuri) Dar in general dvs. Sunteti stapanul acestui software minunat.

Printre altele o noua facilitate pe care o are Winamp Full Free este faptul ca are o librarie mai dezvoltata, astfel spus dvs. veti putea amenaja si organiza libraria dvs si albumele pe care le detineti mult mai usor. Acesta ne ofera tot odata si o navigare mai usoara in librarie. Programul este unul gratuit, dar daca doriti sa experimentati ceva cu adevarat ok v-as sugera sa incercati varianta premium deoarece este mult mai performanta si va ofera mai multe facilitati.

Download Winamp Full free – Program de ascultat muzica

 Descarca Winamp Full free:  winamp.com/media-player/download/all

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

3 Comments

  1. G says:

    Personal folosesc AIMP3. Este cu mult peste winamp! 🙂

  2. Tony says:

    Salut!

    Fiecare are preferintele lui, iar noi le respectam.

Leave a Reply