0

.

Skype pentru MacInainte de a downloada Skype-ul pentru MAC OS este important sa ne asiguram ca avem versiunea compatibila cu sistemul de operare. Download-ul se face ca si in cazul Microsoft OS direct de pe site-ul SKYPE urmand cativa pasi simpli:

1.Pe site-ul SKYPE.com se navigheaza catre meniul din dreapta pana la versiunile de SKYPE disponibile pentru MAC ( incepand cu OSX v10.3.9, pentru modelele mai timpurii nu exista compatibilitate deci sistemului ii trebuie un upgrade inainte ca SKYPE sa poata fi instalat). Atentie ca versiunea de SKYPE sa fie compatibila cu versiunea de OS.

2. In fereastra de tip pop-up aparuta se alege optiunea “SAVE FILE”. Daca browserul nu lasa utilizatorul sa aleaga unde face downloadul, se pot acesa optiunea Tools din menu si Downloads. In lista astfel afisata vor aparea cele mai noi downloaduri. Dublu click pe SKYPE.exe va lansa fereastra de instalare.

3. Pentru instalare se urmeaza instructiunile wizard-ului de instalare. Pentru majoritate utilizatorilor este indeajuns sa se apese butonul next sau ok pana cand instalarea este completa. In cazul in care in computer exista o versiune mai veche de SKYPE utilizatorul va fi intrebat daca vrea sa o inlocuiasca ( in mod similar, daca o versiune mai veche de Skype ruleaza in timp ce se incearca instalarea, utilizatorul va fi indrumat sa o opreasca inainte de instalarea noii versiuni).

4. Iconita Skype va aparea pe desktop si poate fi mutata in folderul de aplicatii folosind tehnica drag and drop. Dupa ce s-a folosit optiunea eject pentru instaler, software-ul Skype poate fi utilizat ( fara a fi nevoie de restart). Daca se detinea un cont pe o versiune mai veche acesta poate fi folosit si pe versiunile noi, daca nu, contul de Skype poate fi creat urmand un set de instructiuni simple oferite de soft.

Link-ul de download Skype pentru MAC este aici: Download

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply