0

.

OpenOffice este un set de aplicatii foarte puternice care va vor ajuta sa procesati mai multe texte sau numere, acesta este o aplicatie care va ajuta sa creeati slideshow-uri, prezentati sau administrari in sine. Open Office este compatibil cu suita Microsoft, astfel atunci cand il veti instala nu ve-ti avea probleme de compatibilitati in calculatorul dvs, asta in cazul in care aveti si alta suita instalata in calculator, dar una peste alta acesta supporta si fisiere MS Office  atata timp cat acestea sunt in format ODF sau mai bine spus Open Document Format.

Oricum, openoffice fiind un program gratuit pentru moment putem sa spunem ca e o alternativa buna pentru MS Office, dar totusi, am avea una alta de invatat si despre el. Acesta va ofera ocazia sa va salvati documentele in PDF sau prezentatile in formatul SWF. In plus, veti avea ocazia sa folositi o gama larga de translatori in mai multe limbi (disponibil si in Romana bine inteles) .

Download OpenOffice gratis

Descarca Openoffice Gratis

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply