0

.

Nokia LifeBlog este un utilitar foarte interesant pentru posesori de telefoane Nokia.  Telefoanele noi au in general multe tool-uri care va permit sa navigati fara probleme pe internet, dar nu au tot ceea ce le terebe. Multe dintre telefoane au si un mic spatiu de depozitare pentru fisierele extrase de pe internet sau de pe unele bloguri/site-uri. Totusi, continutul descarcat pe telefoanele mobile nu este de cele mai multe ori unul aranjat sau usor de gasit.

 Acest utilitar este o interfata/navigator care va permite sa va organizati  muzica, imaginile sau fisierele video fara probleme. Acesta permite tot odata sa creeati fisiere personale si galeri personale pe care le puteti folosi ulterior. Iar pe urma, acesta permite sa folositi si SMS-uri, mail-uri si lista de contacte avuta pe SIM. Nu este un utilitar oarecare, acesta va permite sa folositi toate facilitatile pe care vi-le ofera internetul.

Din pacate, acesta este un program platit care trebuie cumparat, poate fii folosit in schimb o perioada trial, iar pe urma daca sunteti multumiti puteti sa-l cumparati.

Download Nokia Lifeblog – navigator pentru Nokia

Nokia LifeBlog

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply