0

.

Pentru ca de o perioada buna ne tot invartim in jurul softwarelor de chating si bine inteles si in jurul bine cunoscutului Yahoo Messenger vom avea de acum incolo o serie de posturi cu si despre acesta. Pentru inceput vom incepe cu Yahoo Messenger Multi Mess. Am gasit de curand o versiune Beta pentru Yahoo Messenger 10, dar acesta functioneaza si pe 8 si 9.

Ce este Yahoo Multi Messenger ?
Este o aplicatie care ne permite sa rulam mai multe id-uri deodata, o aplicatie  perfecta pentru cei ce au mai multe id-uri si au nevoie de ele online deodata, astfel putem rula de la unu sau mai multe id-uri deodata. Totusi, personal va sugerez sa ramaneti intr-un maxim 3 id-uri pornite deodata pentru a nu avea probleme.

Inainte de a instala acesta aplicatie va rog sa citit intructiunile de folosire. Programul se va instala automat in, C:Program Files/Yahoo!Messenger, sau dupa caz cum ne va aparea noua in windows instalat Yahoo! Totusi, daca aveti Yahoo Messenger instalat intr-o alta partitie, va trebui sa dati calea corecta spre partitia Yahoo! atunci cand instalati Yahoo Multi Messenger.

In cazul in care apare o noua versiune de Yahoo Messenger, va rugam sa stergeti fisierul Multimess.exe din folderul Messenger pentru a nu fi probleme atunci cand faceti upgrade, totusi dupa ce ati facut upgrade puteti sa incercati din nou patch-uirea acestuia.

Versiunile pe care este compatibil Yahoo Multimess 10:  8, 9 si 10 versiunea beta.

Cum se instaleaza ?
Descarcati arhiva gasita mai jos, dupa ce o extrageti dublu click pe ea, selectati calea spre Yahoo! Messenger si apasati pe install.  Dupa instalare tot ceea ce trebuie sa faceti este sa porniti Yahoo! Messenger.

Cum se dezinstaleaza ?
Dupa ce ati instalat Y!Multi Messenger in folderul Yahoo! Messenger va trebui sa urmati calea unde a fost instalat acesta si sa cautati fisierul Multi Messenger/Multi Mess. Dupa ce ati reusit sa dati de el, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa-l stergeti, Yahoo! MultiMess nu are un .exe pentru uninstall, ci doar prin stergerea fisierului se dezinstaleaza.

De unde pot sa dau Download Yahoo Multimess messenger 10?

Download Yahoo Multimess 10

Descarcarea softului se poate gasi aici: Download

Daca aveti probleme/intrebari/nelamuriri va rugam intrebati-ne.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply