0

.

Microsoft Office Word Viewer este un program mic care va ajuta sa vizualizati fisiere Word. Asta si in cazul in care nu aveti suita Microsoft Office instalata in calculatorul personal. Acesta poate deschide fara probleme orice fisier MS Word.  Cu ajutorul Microsoft Office Word Viewer dvs. Aveti ocazia sa vizualizati fisierele in mai multe modalitati: Web, Normal sau printing desing. Totodata acesta are incorporat si un mic “search engine” prin care puteti sa faceti cautari rapide pentru a gasi cuvinte cautate in text.


Ce fisiere mai putem deschide cu Office Word Viewer ?

Putem sa deschidem fara probleme fisiere precum DOC, TXT, HTML etc.. Totodata acesta vine cu un “plus” fata de orice programe asemanatoare, este un program publicat si dezvoltat de Microsoft si este complect gratuit. Utilizarea lui fiind simpla si usoara, orice incepator poate sa-l instaleze si sa-l foloseasca la capacitati maxime. Asta este Microsoft Office Word Viewer .

Download Microsoft Office Word Viewer Gratuit

Ms Office Word Viewer

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply