0

.

Probabil ca deja toata lumea lucreaza in Microsoft Office 2003 si probabil ca cei ce veti vizualiza acest articol veti intelege deja despre ce este vorba in el. Ei bine, totusi pentru cei ne initiati in tainele MS Office le spunem despre ce e vorba;

MicroSoft Office 2003 este unul dintre cele mai cunoscute  programe de editare/vizualizare documente si fisiere sau creeare fisiere existente din lume. Acesta este un produs Microsoft, deci e unul foarte bun, dar probleme au aparut si la acesta, astfel multe probleme au fost gasite si raportate de utilizatori. Cei de la Microsoft au decis sa “arunce” pe piata un pachet de actualizari care vor corecta majoritatea errorilor si vor complecta suita MS Office.


Ce e de vazut dupa instalarea Pack-ului dat mai jos ? Ei bine, poate sunt chesti care trec nevazute, dar sunt multe chesti care merita luate in considerare printre care si modificarile aduse pe partea de securitate a acestui program. Se vorbeste de securitatea pe fisierele salvate sau documentele vizualizate de dvs. (Mai ales impotriva virusilor).  Oricum ar fii, cam toate modificarile aduse acestui utilitar excelent sunt bine venite. Modificarile sunt generale si nu numai, s-a lucrat foarte mult la acest pack mai ales pe partea de utilizare.Puteti sa descarcati de mai jos utilitarul.

Download Microsoft Office 2003 Service Pack free

Ms Office Download

 

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply