0

.

download metin2Metin2 este unul dintre cele mai populare jocuri MMORPG cu servere in limba romana la momentul actual. Jocul nu isi datoreaza succesul doar existentei unor servere 100% traduse in limba romana, desi acest aspect face o mare diferenta intre Metin si alte jocuri din aceeasi categroie, ci si universului complex pe care il pune la dispozitia jocatorului. Numarul de download metin2 inregistrate lunar sunt dovada vie a succesului acestui joc.

Urmand modelul jocurilor care au format fundatia pentru bogata piata MMORPG din momentul actual, precum World of Warcraft sau Diablo, Metin2 ofera o experienta inedita, oferind jucatorului posibilitatea sa se imbarce intr-o aventura de proportii epice alaturi de alte cateva mii de jucatori, cu totii vorbitori de limba romana.

Cei care fac download metin2 united se pot astepta la un joc de proportii epice, cu trasaturi asemanatoare cu cele mai cunoscute MMORPG-uri p2p ale momentului:

– questuri diverse care ajuta jucatorul sa isi creasca si dezvolte personajul in ritm propriu.
– o comunitate cu mii de jucatoari online in orice moment pe serverele romanesti.
– sistem de guilde care fac intreaga experienta mai palpitanta, jocul nu este facut pentru a fi jucat simplu, ci alaturi de prieteni . Guildele ofera jucatorului posibilitatea de a se dezvolta pe plan social si a ajunge chiar leaderul propriei guilde.
– Guild battles pentru ca intotdeauna vor exista rivalitati, iar cel mai usor mod de a le rezolva este o lupta sangeroasa chiar la granite.
– Nation Wars, un sistem care face posibile luptele pentru resurse si bani intre cele 3 regate disponibile.
– Lupte massive PVP de pana la 150 x 150 jucatori.
– 4 clase din care se poate alege.
– headquarters pentru guilde.
– mount-uri pentru o mai mare mobilitate.
– grafica exceptionala.
– sistem de lupta interactiv.
– jocul este gratuit.

Pentru mai multe detalii si download Metin2 united, site-ul oficial al serverelor romanesti este usor de navigat si utilizat, iar jocul Metin2 se poate descarca si juca gratuit dupa inregistrare: http://www.metin2.ro/user/register

Aventura Metin2 este la doar un click distanta.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply