1

.

Probabil multi dintre voi va ganditi ca LimeWier e un alt torrent care isi face doar treaba, desi nu e asa. LimeWire este o aplicatie destul de interesanta care va ofera o gama larga de melodii pentru descarcare sau redare automata prin intermediul lui. Astfel, acest program este un fel de Player Media pe care-l poti folosi atat pentru descarcarea unor melodii cat si pentru redarea lor online, astfel inainte sa descarci o melodie poti sa s-o asculti, dupa care s-o descarci.

Defapt despre ce este vorba ? LimeWier este un simplu software care va permite sa cautati in peste 5 milioane de fisiere care sunt urcate pe internet prin intermediul sau, aveti ocazia sa descarcati direct din calculatorul altor persoane sau sa oferiti descarcari din calculatorul dvs. Cat despre viteza de descarcare as putea spune ca nu depindeti decat de provideri de internet, dar in general viteza de descarcare este foarte buna. Fiind un soft in genul share este complect gratuit si sharingul pe el e tot gratuit, totusi atunci cand descarcati cu LimeWier va asumati niste riscuri, printre care si virusarea calculatorului, motivul fiind faptul ca puteti foarte usor sa prindeti niste Virusi.

Download LimeWire – Program pentru descarcat muzica

Download LimeWier Free

 

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply