3

.

Ce este Immunet? Este un antivirus gratuit pe care vi-l recomand tuturor, antivirusul este relativ nou iar atat supportul pentru el cat si calitatea lui sunt exceptionale, Antivirusul este oferit gratuit de Immunet.com.
Desi este un antivirus relativ nou el este deja destul de folosit avand deja peste 50.000 de utilizatori, O baza de date cu virusi destul de mare si un aspect foarte interesant.

Download Immunet Protect Free Antivirus

http://www.immunet.com/user/new

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

3 Comments

  1. TonyDeeJay says:

    Din cate am inteles mananca multe resurse. Este adevarat?

  2. radu says:

    Nu prea cred, eu l-am testat in ultima perioada si a miscat foarte bine.

  3. PluS says:

    Din contra, consuma chiar f putin, fiind un antivirus de tip cloud (scanarea are loc pe serverele immunet),in jur de 10 mb in idle. Ok l-am avut si eu acum 1 luna, dar am trecut inapoi la Panda Cloud, deoarece durata scanarii fisierelor la rulare era ceva mai mare, de ex. cand rulam winamp-ul trebuia sa astept cateva secunde in plus, pana se deschidea, de ce? nu stiu? Asta a fost singurul inconveninet pe care l-am intalnit la el. P.S. Il folosesc deja peste 110000.

Leave a Reply