0

.

Grand Theft Auto: San Andreas Patch este un patch care rezolva multe dintre probleme din Grand Theft Auto: San Andreas.

Despre ce este vorba in joc ? Jocul este unul de tipul actiune-shooting, in general combinatie intre actiune, impuscaturi si bine inteles aventura. Carl Johnson se intoarce la el acasa dupa o perioada in care a fost plecat, dar din pacate el da peste mama lui care este ucisa, acesta incepe o cautare continua pentru ai gasi pe criminali mamei sale, doar ca din pacate da si peste 5 politisti corupti care sustin ca el este criminalul, astfel Carl trebuie sa termine misiune cu misiune pentru a ajunge mai aproape de criminali mamei sale si pentru asi dovedi nevinovatia. In mod normal San Andreas este un joc foarte greu, multi dintre gameri impatimiti ai jocului au avut probleme cu el, din pacate..  Dar asta face jocul frumos, nu ?.

Acest patch pentru Grand Theft Auto: San Andreas  vine cu multe imbunatatiri printre care si faptul ca nu vor mai fi probleme pentru salvarile facute, acesta rezolva problema lor si elimina mai multe errori pe care le primiti inca de la inceputul programului. Tot odata, acesta vine cu niste metode anti-copy pentru a proteja jocul.

Download Grand Theft Auto: San Andreas Patch – patch pentru GTA San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas Patch

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply