0

.

Acum ca internetul broadband a devenit mai bun la managementul uploadului de dimensiuni mari, solutiile de online backup au devenit o modalitate mult mai viabila de a-ti tine fisierele cele mai importante intr-un loc sigur. Acestea nu necesita hardware suplimentar ca de exemplu hard disk-uri externe, iar fisierele sunt tinute intr-o locatie separata ce va asigura fisierele chiar si in cazul in care pc-ul tau este afectat; sau chiar intreaga ta casa.

O multime de utilitati de backup online ofera o versiune gratuita cu spatiu limitat, alaturi de optiunea de a cumpara mai mult spatiu. Acest model de marketing se bazeaza pe utilizatorii ce se inregistreaza gratuite, apoi fiind atat de impresionati de serviciu, vor subscrie pentru a obtine mai mult spatiu si caracteristici extra.

Dropbox este una dintre cele mai populare solutii de backup, in mare parte datorita simplicitatii sale – poti asigura si sincroniza fisiere prin a le trage in folderul Dropbox.

Acum AVG, cel mai cunoscut serviciu pentru softul antivirus gratuit, a intrat in sistem cu propria sa solutie: Live Kive.

Desi este destul de usor de folosit, se afla inca departe de interfata intuitiva a Dropbox. De la prima prima pagina poti selecta cat de des sa fie executat backupul, cand folderele si continutul lor sa fie sincronizat, si cand fisierele desemnate sa fie partajate intre device-urile tale.

Tab-urile din top iti permit sa intri mai adanc in setari, astfel ca poti alege care file si foldere sa fie salvate online. Poti alege sa salvezi foldere in functie de categorie – ca de exemplu “muzica” sau “documente” – sau apasa pe “Advanced” pentru a selecta fisierele si folderele.

Live Kive duce lipsa de simplictatea de care da dovada Dropbox, dar interfata comprehensiva te ajuta sa modifici setarile pentru a crea un backup care ti se potriveste perfect. Interfata face de asemenea o treaba buna pentru ca poate fi atat directa cat si detaliata, in functie de cum ai nevoie.

Versiunea gratuita ofera 5GB de spatiu gratuite, in timp ce versiunile premium ofera 25GB respectiv spatiu nelimitate.

Download AVG Live Kive

AVG Live Kive este un concurent puternic care se afla inca in etapele de inceput. Versiunea gratuita merita sa fie incercata, iar cu AVG in spatele ei, cu siguranta va merge din putere in putere.

 

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply