0

.

Download Avast AntivirusPentru cei care prefera sa nu cheltuiasca sume fabuloase pentru protectia computerului personal, descarcarea antivirusului avast este solutia ideala. Avast Free antivirus 8 este considerat conform topurilor de specialitate cel mai bun software de acest gen dintre toti antivirusi cu licenta freeware datorita faptului ca este unealta completa ce protejeaza impotriva potentialelor atacuri de pe internet, email, site-uri locale, messanger sau conexiuni P2P.

Diferenta dintre Avast si alte versiuni freeware sau trialware de antivirusi este ca Avast ofera protectie 100% la aceeasi calitate ca si protectia oferita de alti antivirusi cunoscuti pentru care trebuie achizitionata licenta. Pe perioada in care este valabila licenta, care este de 1 an pentru mai toate versiunile de Avast, acestea ofera aceleasi optiuni ca orice alt antivirus de pe piata, putandu-le inlocui cu usurinta si fara probleme.

Ce include pachetul Avast antivirus gratuit

Facand un download Avast antivirus, utilizatorii obtin urmatoarele masuri de protectie ale computerului sau laptopului personal:

  • Avast este un antivirus perfect functional ce cuprinde inclusiv antispyware si este updatat periodic.
  • Avast antivirus ofera protectie in ”real-time” pentru navigarea pe web, transferuri p2p, messanger si orice tip de transfer de fisiere.
  • Avast Free antivirus 8 este compatibil cu orice versiune de Windows, incepand cu Windows XP, inclusiv Windows 8.
  • Avast este in permanenta updatat pentru a tine pasul cu noile versiuni de virusi si malware ce sunt lansate in permanenta in mediul online.

De ce Avast antivirus?

Daca faptul ca acesta este antivirusul gratuit numarul 1 in toate topurile de specialitate nu este indeajuns pentru a convinge ca Avast Free antivirus este cea mai buna optiune pentru protejarea PC-ului sau laptopului, se pot enumera alte numeroase argumente in favoarea acestui soft de exceptie:

1. Protectie on-access impotriva virusilor si altor tipuri de malware.

2. Utilizeaza tehnologia ”heuristic analysis” pentru a fi mereu cu un pas inaintea noilor tipuri de virusi, deci computerul nu ramane aproape niciodata vulnerabil in fata atacurilor, indiferent daca acestea sunt efectuate de virusi sau malware necunoscuti in prealabil.

3. Are inclusa optiunea pentru Gaming, care ascunde toate alertele in momentul in care computerul ruleaza un program full screen. Asta inseamana ca, folosind Avast, gamerii nu vor mai pierde niciodata un meci de Counter sau nu vor mai fi deranjati in timpul unui raid de alarmele antivirusului.

Singurul dezavantaj ale antivirusului Avast, care functioneaza pe aproape orice sistem de operare Microsoft aflat in folosinta in momentul actual, este acela ca licenta este valabila doar pentru uz personal. Companiile, afacerile si institutiile trebuie sa plateasca pentru licenta Pro.

Pentru mai multe detalii despre antivirus se poate vizita siteul oficial http://www.avast.com/index

Pentru a downloada antivirusul gratuit, se poate vizita aceasta pagina.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply