0

.

Avast este unul dintre programele antivirus cele mai puternice in piata si care a fost proiectat exclusiv pentru utilizatorii casnici Windows.

Aceasta aplicatie va mentine computerul in conditii perfecte, pentru ca este capabil sa detecteze majoritatea virusilor si troienii existente in plasa. Ea are un sistem de actualizarea permanenta care ii permite sa fie intotdeauna la zi.

Cand executati un fisier nou el trebuie sa aiba acces la o aplicatie, programul va verifica daca nu exista nici un fel de cod malware. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta are un scanner, care este activ si redus la minimum in tava de sistem.

Avast are, de asemenea, un dosar special pentru a salva documente foarte valoroase. Asigurati-va ca acest director va fi inviolabil si va fi in siguranta de la orice program malware care incearca sa aiba acces la date stocate acolo.

Avast are doua interfete diferite, unul pentru utilizatorii avansati si altul pentru incepatori. Nu conteaza nivelul de cunostinte, in functie de configuratia pe care o alegeti, veti putea sa profitati pe deplin de performanta antivirusului de pe computer.

Download Avast

Avast

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply