1

.

Windows 8 Transformation Pack este o unealtă creată pentru a transforma interfața oricărei ediții de Windows (XP, Vista sau 7), într-una asemănătoare cu a sistemului de operare Windows 8. Schimbările se regăsesc însă doar în interfața vizuală, acest program neoferind nicio funcționalitate din viitorul sistem de operare Windows.

Instalarea programului este probabil cea mai dificilă operațiune, dacă doriți să vă hotărâți asupra tuturor setărilor disponibile. Din fericire, cele mai multe setări sunt intuitive, dar, dacă nu ați utilizat niciodată Windows 8, este puțin probabil să înțelegeți pe deplin opțiunile.

Interfața este destul de minimalistă și, e doar o chestiune de a naviga printre opțiuni.

Aplicația poate schimba aproape întregul design, de la iconițe, meniul Start și teme până la imagini de fundal. În plus, este prezent și un ecran diferit de log on.

Însă, pe cât de ispititoare, pe atât de riscantă poate fi această interfață, deoarece se cunoaște faptul că dezinstalarea acestui tip de aplicație poate creea foarte multe erori în sistem, și sunt destule confirmări că și această aplicație poate crea astfel de probleme.

Acestea fiind luate în considerare, dacă doriți design-ul Windows 8 pe sistemul dvs. de operare, acest program este una din cele mai bune soluții; dar doar dacă doriți un design îmbunătățit, pentru că productivitatea va fi destul de mult afectată.

Link de descărcare: http://www.winxsoft.com/8tp/download.html

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

1 Comment

  1. Alexandru says:

    Mama ce frumos arata 😡 cred ca as putea sa incerc si eu sa schimb interfata adica arata foarte frumos temele de acolo 🙂 dar din cate am vazut mai sus se poate sa apara cateva erori care nu as dori sa le intampin…..am hard-ul de 500 GB si este plin cam 360….. cu multe poze nu as dori sa mi se stearga pozele nicicum.
    O sa ma gandesc daca il instalez sau nu 🙂 Toate cele bune.

Leave a Reply