0

.

Windows 7 Logon Background Changer este un program care vă oferă posibilitatea de a schimba imaginea de fundal a ecranului de logon, în siguranță și cu doar câteva click-uri. Este foarte ușor de utilizat și intuitiv, începând cu procesul de instalare, la care trebuie să apăsați doar Next și Finish. Adevărul este că, interfața vizuală nu este foarte atractivă, însă nu ar trebui să aveți probleme cu ea.

Selecția de imagini de fundal care însoțește această aplicație este una impresionantă, și atrage mulți dintre utilizatorii acesteia. Desigur, aveți și posibilitatea de a personaliza ecranul de logon în felul dvs., prin adăugarea propriei imagini de fundal.

Efectuarea setărilor necesare nu durează decât câteva secunde, iar Windows 7 Logon Background Changer nu obligă la repornirea calculatorului pentru a finaliza operațiunea. Cu toate acestea, veți putea vedea noua imagine numai după ce reporniți computerul. Întrucât modifică setările de sistem, ar fi bine să aveți la îndemână o copie de rezervă, în caz că ceva merge rău.

Aplicația convertește imaginea dvd. în format .JPG și îi ajustează automat dimensiunile și calitatea.

Acestea fiind spuse, Windows 7 Logon Background Changer este o aplicație care trebuie încercată, dacă doriți să schimbați imaginea de fundal a ecranului de logon.

Download Windows 8 Logon Background Changer:

http://www.julien-manici.com/windows_7_logon_background_changer/

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply