0

.

StrongDC++ este o alternativă a aplicației standard DC++ (ce folosește protocolul DirectConnect), care promite să ofere mai multe funcționalități decât aceasta din urmă. Chiar dacă nu este complet portabilă, lăsând tot felul de urme în sistem, în special în registry, instalarea nu este necesară. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să dezarhivați arhiva și să rulați executabilul.

Interfața vizuală poate părea greoaie pentru utilizatorii începători, mai ales meniul Setări; pentru început însă, este de ajuns să setați numele de utilizator și fișierele pe care doriți să le partajați cu alți useri. Mai târziu, puteți trece la setările mai avansate și să activați funcții precum descărcarea pe segmente, care crește vizibil viteza de descărcare.

Modul de lucru al acestei funcționalități este simplu: împarte fiecare fișier în câteva segmente, astfel încât fiecare segment să poată fi descărcat de la alt utilizator, în același timp cu celelalte. De asemenea, StrongDC++ vă permite să setați limite pentru vitezele de descărcare sau încărcare, pentru a economisi lățimea de bandă alocată și resursele de sistem.

În plus, programul integrează în mod implicit o listă bogată de hub-uri publice, care pot fi organizate în funcție de țară, numărul de utilizatori și dimensiunea minimă a spațiului partajat.

Descarca StrongDC++:

http://www.strong-dc.ro/

 

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply