0

.

Deși Windows integrează o mulțime de unelte pentru controlul computerului, precum închiderea, repornirea și log off-ul (de-autentificarea din contul de utilizator), este mai dificil să programați o anumită operație, în caz că nu sunteți un utilizator avansat.

De aceea aveți nevoie de PowerOff. Acest program vă ajută să programați cu ușurință oricare din opțiunile de mai sus, precum și hibernarea, starea de repaus și blocarea. De asemenea, acest instrument vă permite și acționarea asupra altor computere din rețea. Pentru acest lucru, trebuie să specificați acțiunea dorită, numele/IP-ul computerului țintă, parola (dacă este nevoie) și un port.

Interfața vizuală este una foarte, foarte simplistă și prietenoasă, cu toate funcțiile bine organizate în fereastra principală, pentru a putea programa o acțiune în câteva secunde.

Aplicația dispune de o multitudine de opțiuni suplimentare, precum afișarea unui mesaj de avertizare înainte ca acțiunea programată să se execute, posibilitatea de a rula un program și permiterea revocării unei acțiuni.

Dacă vă decideți să folosiți aplicația în mod regulat, puteți salva setările efectuate și să le încărcați mai apoi din bara de meniu.

PowerOff reprezintă una din cele mai bune soluții software de acest gen, și chiar dacă simplitatea este principala caracteristică a sa, este de asemenea și punctul său forte.

Descarca PowerOff

http://poweroff.en.softonic.com/

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply