0

.

De câte ori nu ați formatat hard disk-ul și ați reinstalat sistemul de operare, din cauza datelor care s-au strâns și care îngreunau funcționarea calculatorului? N-ar fi mai bine dacă ar exista o soluție mai bună la această problemă? Însă deja există… și poartă numele de defragmentare.

Instrumentul de defragmentare încorporat în Windows este bun, însă există alte soluții software pentru acest lucru, cu mult mai performante.

Power Defragmenter este o astfel de aplicație, cu o interfață grafică avansată. Odată ce ați descărcat această unealtă gratuită, dezarhivați fișierul înainte să îl rulați, pentru o funcționare corectă. După rulare, veți avea posibilitatea să alegeți modul de defragmentare (defragmentare fișiere, foldere, discuri, sau defragmentare de tip TriplePass).

Prima opțiune oferă posibilitatea de a defragmenta până la patru elemente în același timp, iar defragmentarea de tip TriplePass permite procesarea datelor în 3 pași.

Odată ce veți alege operațiunea dorită, Power Defragmenter va deschide o Linie de Comandă și va începe lucrul; când operația este finalizată, veți fi notificat printr-o fereastră de confirmare, iar după aceasta veți putea selecta o altă opțiune.

Revocarea unei acțiuni în curs este posibilă în orice moment, prin simpla închidere a Liniei de Comandă. De asemenea, se pare că acest program suportă și instanțe multiple, însă nu vă recomand acest lucru.

Descarca Power Defragmenter

http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Power-Defragmenter.shtml

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply