0

.

Panda Global Protection este o suită de securitate creată pentru a proteja computerul dvs. de orice atacuri web. După finalizarea procesului rapid de instalare, veți putea observa interfața prietenoasă și intuitivă, precum și tipurile de protecție (antivirus, paravan de protecție, vulnerabilități, filtru anti-spam, control parental) și instrumentele de mentenanță (copierea de rezervă automată, copierea de rezervă online, optimizarea performanței), și configura setările acestora.

Scanarea poate fi efectuată în trei moduri – quickly (scanează memoria, procesele în executare, cookie-urile), fully (scanează complet sistemul), sau custom (scanează doar ce doriți dvs.). Acestea nu durează foarte mult, iar în acest timp puteți vedea numărul fișierelor scanate, al celor infectate și al infecțiilor eliminate. În plus, puteți programa o scanare și puteți vizualiza rapoarte, statistici și virușii aflați în carantină (nume, locație implicită, motivul introducerii în carantină, status).

Mai mult, puteți activa copierea de rezervă automată, restaura copii, salva copii pe CD sau DVD, defragmenta un volum și curăța computerul (sau programa o curățare a computerului).

Panda Global Protection este o soluție bună pentru protecția computerului dvs. împotriva atacurilor web. Paravanul de protecție al acestuia nu este cel mai puternic, însă programul poate fi folosit cu ușurință de un utilizator cu cunoștințe moderate în domeniu și consumă un procent scăzut de resurse.

Descarca Panda Global Protection 2012

http://www.pandasecurity.com/usa/homeusers/solutions/global-protection/

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply