0

.

Principalul atuu al unui browser îl reprezintă viteza. Chiar dacă conexiunile la Internet sunt din ce în ce mai rapide, viteza rămâne criteriul principal când vine vorba de alegerea unui navigator web. Celelalte criterii importante sunt stabilitatea și securitatea acestuia.

La capitolul competitivitate, Opera stă bine numai în topul browserelor mobile. Deși în acest top este pe locul 1, în cel al browserelor pentru computer poziția sa este aproape invers proporțională.

Opera are o interfață atractivă și destul de elegantă, însă utilizatorii îi pot personaliza aspectul, mulțumită suportului său integrat pentru teme vizuale, care permite descărcarea acestora cu un singur click. Pe lângă aceasta, puteți schimba și schema de culori, pentru a vă asigura că design-ul este pe placul dvs.Chiar dacă nu dispune de numărul impresionant de suplimente pe care îl posedă Mozilla Firefox, Opera oferă suport pentru extensii.

Una dintre funcționalitățile interesante, care diferențiază Opera de celelalte navigatoare web, se numește Opera Turbo și ajută la încărcarea mai rapidă a paginilor web. Special creată pentru utilizatorii ce au conexiuni la Internet mai încete, această funcție particulară comprimă paginile web și reduce timpul de încărcare, astfel browser-ul descarcă fișiere mai mici.

De asemenea, utilizatorii pot configura conturile de email și fluxurile RSS pentru acces rapid din aceeași aplicație.

Descarca Opera Browser:

http://www.opera.com/download/

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Tags:

Leave a Reply