0

.

Internet Download Manager este un manager de descărcări puternic ce poate mări viteza descărcărilor cu până la 500 de procente.

În plus, aplicația poate reporni descărcările întrerupte și se integrează într-un număr mare de browsere, inclusiv Internet Explorer, Firefox, Google Chrome și Opera.

Interfața programului este foarte curată și bine organizată (existând posibilitatea de a o seta în limba română), cu butoane mari stilizate, ce facilitează interacțiunea cu acesta.

Aveți posibilitatea de a alege ca fiecare fișier să fie descărcat într-un folder diferit, în funcție de tipul său. În plus, dispune de un meniu foarte bogat în care puteți seta modul în care programul tratează diferitele tipuri de fișiere sau locațiile de descărcare implicite.

Funcția quick update actualizează aplicația cu un singur click, descărcând și instalând automat fișierele necesare pe computer.

Această aplicație înglobează toate funcțiile specifice unui manager de descărcări obișnuit, inclusiv drag&drop, organizator de activități, protecție antivirus, suport HTTPS, suport FTP, sunete, servere proxy și așa mai departe.

Impactul programului asupra resurselor sistemului este minim, însă depinde și de viteza de descărcare și mărimea totală a fișierului descărcat.

Internet Download Manager este o aplicație binevenită pentru mulți dintre utilizatorii obișnuiți, dovedindu-și singur utilitatea celor care descarcă în mod constant fișiere mari, în special folosind o conexiune lentă.

 

Descarca Internet Download Manager gratuit

http://www.internetdownloadmanager.com/download.html

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply