0

.

FreeRIP vă ajută să convertiți cu ușurință fișierele audio de pe CD în MP3, WAV, WMA, OGG sau FLAC. Totodată este și un convertor MP3, astfel, poate converti MP3-urile în WAV, OGG în MP3, WMA în MP3, WAV în FLAC, ș.a.m.d.

Programul poate descărca, de asemenea, și date despre fișiere de la freedb.org, însă dispune și de o bază de date proprie ce oferă câmpuri suplimentare pentru versuri, numele trupei, numele celui care a scris versurile etc.

FreeRIP oferă și alte funcții mai avansate, precum abilitatea de a uni mai multe track-uri de pe CD într-un singur fișier MP3 și un meniu de căutare pentru imagini, videoclipuri și versuri. În ciuda numărului uriaș de funcționalități pe care le înglobează, aplicația are o interfață vizuală foarte intuitivă; o bară de instrumente cu miniaturi mari și o fereastră principală împărțită în două părți, prima cuprinde lista de melodii, iar a doua informațiile specifice fiecăreia.

FreeRIP suportă în mod implicit mai multe limbi, precum engleza, italiana, germana, spaniola, portugheza, franceza ș.a.m.d., iar userii pot alege dintre două versiuni. Versiunea gratuită se numește FreeRIP Basic iar cea cu plată, FreeRIP PRo, oferă funcționalități suplimentare, precum optimizarea pentru lucrul cu mai multe nuclee și abilitatea de a rula cu o prioritate ridicată.

Descarca FreeRip gratuit

http://www.freerip.com/download.php

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply