0

.

Dacă lucrați în mod regulat cu fișiere audio, este foarte probabil ca Easy CD-DA Extractor să devină una din aplicațiile dvs. preferate. Aceasta unealtă a fost creată pentru a îndeplini mai multe operații utile, precum extragerea CD-urilor audio, convertirea fișierelor dintr-un format în altul și scrierea CD-urilor sau DVD-urilor.

Easy CD-DA Extractor poate face patru lucruri diferite cu o singură interfață, iar, după un test în detaliu, vă pot confirma faptul că aceste funcții sunt îndeplinite cu succes. Interfața vizuală poate părea la prima vedere puțin cam aglomerată, dar asta numai pentru că încorporează foarte multe opțiuni.

Funcționalitățile principale sunt organizate frumos în tab-uri, în timp ce un navigator pentru răsfoirea fișierelor este situat chiar sub acestea.Convertorul de fișiere suportă cele mai utilizate formate audio și oferă și anumite trucuri pentru a îmbunătăți calitatea melodiilor.

Creatorul de CD-uri/DVD-uri poate înlocui cu ușurință orice unealtă de scriere tradițională, deoarece este însoțit de funcția drag&drop și restul opțiunilor pentru scrierea discurilor optice în siguranță.

Singurele dezavantaje ale variantei trial sunt limitarea utilizării la 30 de zile și fereastra care vă cere deseori înregistrarea.

Concluzie: Easy CD-DA Extractor este un program software de nădejde, de care vă veți convinge că își merită banii după primele 10 minute de utilizare.

Descarca Easy CD-DA Extractor

 

http://www.poikosoft.com/download.html

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply