0

.

Adobe Reader X este o soluție software puternică ce vă permite să vizualizați și imprimați documente în format PDF ușor și rapid, însă poate deschide astfel de fișiere indiferent de conținut, precum fotografii, videoclipuri, email-uri sau orice alt format multimedia.

De asemenea, aplicația vă oferă și posibilitatea de a adăuga note de subsol din partea dreaptă a ferestrei, fără a ocupa foarte mult spațiu. De fapt, acesta este unul dintre punctele forte ale aplicației: interfața vizuală minimalistă, dar cu multiple funcții pentru mărire/micșorare, selectarea textului, imprimare, adăugarea de marcaje ș.a.m.d.

Sistemul de securitate propriu vă permite să vizualizați și să lucrați cu documente PDF fără să vă temeți că un cod rău intenționat ar putea fi executat pe computerul dvs. Funcțiile „Protected Mode” și „Enhanced Security” sunt create pentru a proteja computerul dvs. și fișierele de pe acesta.

În cazul în care Adobe Reader X vi se pare prea greu de folosire, programul dispune și de un manual de utilizare destul de cuprinzător. Din nefericire, veți avea nevoie de o conexiune activă la Internet pentru a-l accesa, ceea ce înseamnă că nu puteți beneficia de ajutor în modul offline.

Adobe Reader X își merită pe deplin renumele, fiind programul potrivit pentru lucrul cu documente PDF.

Descarca Adobe Reader X

http://get.adobe.com/reader/

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Tags:

Leave a Reply