0

.

De curand am primit 4 teme superbe pentru windows xp, temele sunt 4 teme windows xp oficiale, iar acum au fost oferite spre download complect gratis, de ce sunt speciale aceste teme ? pentru ca nu aveti nevoie de nici un patch pentru a le instala, ve-ti avea mai jos temele pentru download.
1. “Royale” or “Energy Blue” or “Media Center” Theme

Tema Royale a fost creata pentru Windows Media Center Edition 2005 si Windows Xp Tablet Pc Edition. Aceasta tema este o combinatie superba intre culorile albastru si verde.
Cum se instaleaza aceasta tema?
Simplu, rulati instalarea prin Desktop Properties.

Download Link

2. “Royale Noir” Theme
Royale Noir este tot aceeasi tema ca si ceea de mai sus doar ca pe alta culoare, Aceasta tema foloseste ca culoare principala negru, Royale Noir nu a fost niciodata pusa spre download de microsoft, desi este o tema superba.

Download Link (Rapidshare)

Download Link (Mediafire)

Este  creat un soft care va instaleaza tema automat, dupa care tot ceea ce trebuie sa faceti este sa deschideti Desktop Properties si sa aplicati tema respectiva, a fost usor nu?

3. “Zune” Theme
Zune
a fost o tema lansata de Microsoft pentru un player portabil Zune pentru a fi putin semanator Windows XP, totusi aceasta tema este bazata pe Royale theme.

Instalarea temei se face ca la temele anterioare, prin Desktop Properties.

Download Link

4. “Embedded” Theme
Embedded
a fost luat de la “Windows Embedded Standard CTP Refresh” si modificata de Royale theme.

Instalarea se face la fel de simplu ca si la temele anterioare prin Desktop Properties.

Download Link

Lasati-ma sa va reamintesc, aceste teme sunt teme oficiale Microsoft si nu au nevoie de nici un fel de patching.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply