0

.

Aveți probleme cu driverele instalate pe computer? Cel mai probabil acestea ar trebui actualizate.

Dacă nu sunteți familiarizat cu calculatoarele, atunci probabil că v-ar lua destul de mult timp pentru a actualiza driverele manual.

O soluție simplă o reprezintă 3DP Chip, un program ce vă oferă posibilitatea de a vedea dispozitivele și de a descărca ultimele drivere pentru ele,cu doar câteva click-uri. În acest fel, remediați imediat problemele care pot apărea datorită driverelor învechite.

Acest program este foarte ușor de instalat, iar interfața sa este prietenoasă.

În primul tab puteți vedea informațiile dispozitivelor, procesor, placa de bază, placa video, placa de rețea ș.a.m.d.

Puteți, de asemenea, copia informațiile de sistem în clipboard-ul 3DP Chip și să semnalați o problemă către developeri, în cazul în care programul nu identifică corect dispozitivele.

În plus, puteți descărca actualizări care vă pot ajuta pe viitor să diagnosticați și remediați probleme frecvente ale computerului.

Această unealtă este nemaipomenită, singura problemă fiind că trebuie să dați click pe fiecare driver și să vizualizați o pagină web, înainte să vedeți dacă sunt sau nu necesare actualizări.

Ar fi mult mai ușor dacă ar fi afișate aceste informații în interfața aplicației, fără să mai fie necesare click-uri suplimentare.

Altfel, 3DP Chip nu consumă foarte multe resurse de sistem și nici nu i-am putut găsi vreun bug pe perioada testării.

Descarca 3DP Chip

http://www.3dpchip.com/3dpchip/3dp/chip_down_eng.php

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply