5

.

Pentru ca lumea se invarte mereu in jurul chatului si a softwarelor de chating m-am gandit sa fac un tutorial cu creearea unui id de yahoo messenger. Tutorialul este simplu de urmat, defapt aveti de urmat cativa pasi doar.

Cum se face un id de Yahoo Messenger ?

Urmati cu atentie pasi de mai jos:
Pasul 1. Accesati pagina Yahoo! si in dreapta sus veti gasi “Sing Up”, click pe aceea imagine si  mergeti la pagina urmatoare. Daca nu ati gasit unde trebuie sa dati click, vedeti imaginea de mai jos.

Pasul 2. Dupa ce ati accesat pagina respectiva avem de complectat cateva campuri. Pagina pe care trebuie sa ajungeti este: Pasul 3. Complectarea datelor personale si creearea id-ului.

1.
La primul pas aveti de complectat Nume, Sex, Tara, Cod postal. In cazul in care nu va cunoasteti codul postal, puteti trece un cod oarecare, conditia e sa stiti care e codul respectiv.
Pasul 4. Select an ID and password – La acest pas veti trece datele id-ului, id, parola, si tot odata veti alege si extensia id-ului/parolei.
a. Primul pas va algeti un yahoo id + extensia pentru el, aveti de ales dintre: yahoo.com, ymail.com, rocketmail.com. Va alegeti unul si treceti la pasul urmator.
Pasul 5. In case you forget your ID or password Atentie foarte mare la acest pas, este unul dintre cei mai importanti pasi pe care trebuie sa-i urmariti. Veti avea de oferit ales doua intrebari si de oferit raspunsul la ele, acele doua intrebari vor fi cele pe care le veti folosi in caz ca va-ti uitat parola, astfel ar fi foarte bine sa vi-le salvati undeva.
Pasul 5. Complectati campul gol cu codul dat mai jos, acela este un cod de verificare care este pus de Yahoo! Ca si un sistem de protectie impotriva spam-ului sau a botilor de spam.
Pasul 6. Creat My Account ! Click pe acest buton si creati contul. In cazul in care ati complectat corect tot ceea ce s-a cerut mai sus, aveti contul creat. Dupa ce ati creat contul tot ceea ce trebuie sa faceti este sa porniti Yahoo Messenger si sa va logati cu contul respectiv.
Cam asta ar fi, Am reusit sa facem un id de yahoo messenger in numai 6 Pasi si in mai putin de 5 minute.

Daca aveti probleme cu crearea acestuia sau intampinati alte probleme va rugam sa lasati un reply aici si vom incerca sa va ajutam.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

5 Comments

 1. narcysa gliga says:

  nu merge ce naiba faceti ca io vreu sami fac ID de mess

 2. Radu says:

  gliga, unde nu merge ? Ce anume te incurca ? Da-ne te rog mai multe detalii !

 3. lapadat elena says:

  dc nu merge ca vreau sami fac un ID nu puteti sa dati mai multe detali?

 4. Lacri says:

  pai, in primul rand, ce nu reusesti?

 5. leo says:

  foarte nisto

Leave a Reply