1

.

Avand in vedere faptul ca multe dintre utilizatorii contului de facebook nu sunt incantati de noua interfata numita Timeline, foarte multi au incercat sa gaseasca o metoda care sa-i ajute sa scoata Timeline. Din pacate, nu exista un procedeu standard care sa garanteze eliminarea interfetei Timeline si reintoarcerea la peretele obisnuit.

Desi au existat si inca exista foarte multe plangerile impotriva interfetei Timeline, facebook continua procesele de schimbare radicala, astfel ca in curand toate paginile de profil vor fi transpuse in noua interfata.

Exista totusi o portita care poate ajuta utilizatorii prin intermediul unui plugin, sa revina la vechiul “wall”. Cum se poate face acest lucru?

Cum sa scoti Facebook Timeline

Metoda presupune descarcarea si instalarea unui plugin in browser, astfel ca acesta iti va afisa pagina sub forma initiala, asa cum exista acum cateva luni. Pentru a incepe, accesati timelineremove.com. Dupa aceea, urmati pasii afisati pe site. Pentru a ne asigura ca toata lumea nu va intampina probleme, voi detalia mai jos exact pasii necesari instalarii pluginului ce va scoate timeline de pe profilul dumneavoastra.

  1. Apasati pe butonul “Click here”.
  2. In urma acestei actiuni, plugin-ul necesar pentru browserul dumneavoastra (Chrome, Mozilla, Internet Explorer, Safari), va incepe sa se descarce.
  3. La finalizarea descarcari, permiteti pluginului sa se instaleze fie apasand dublu click pe acesta din fereastra de descarcari, fie apasand “Install”, “Allow” sau “Accepta” din meniul contextual ce urmeaza sa apara.
  4. In final, restartati browserul dumneavoastra, si accesati pagina de facebook. In acest moment Timeline ar trebui sa fie eliminat, iar vechiul perete sa fie in functiune.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

1 Comment

  1. Cip says:

    Buna ideea.

    Cred ca Timeline nu a fost o idee tocmai buna a celor de la Facebook

Leave a Reply