6

.

Cum sa ma sterg din lista altuia de Yahoo Messenger o problema destul de des intalnita. Multi avem de multe ori neplacerea de a fi adugati de oameni pe care nu ii cunoastem sau care pur si simplu sunt tampiti si ne deranjeaza prea mult. Avand lista de ignore plina nu ii putem adauga acolo asa ca ii avem pe cap.  Iata ca avem acum o solutie pentru cum sa te stergi din lista altuia de Yahoo Messenger.

Aveti nevoie de un program simplu numit Yahoo Buddy Deny cu ajutorul caruia va puteti sterge din lista cuiva. Il descarcati de mai jos si faceti dublu click, alegeti Yahoo Id-ul si dai ok, Dupa care cel ce va are in lista va primi o intrebare “Keep in your adres” si el va da keep asa o sa fiti stersi din lista lui.

Download program cu care te stergi din lista altuia de mess Aici

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

6 Comments

 1. ZeroCool says:

  nu prea am incredere in astfel de programe… poate fi un keyloger

 2. radu says:

  Sincer sa fiu nu stiu, Nu am folosit programul, prefer sa imi schimb id-ul cand deja mi-se urca unii pe cap.

  Atentie: Cei ce folosesc Avira AntiVir s-ar putea sa va apara ca Virus programul, Dezactivati guard-ul si va functiona.

 3. SpyDetect says:

  Sterge-te din lista altcuiva de yahoo messenger online !

  Am facut spamm si mi-sa editat postul

 4. sergiu rusu says:

  trebuie sa te sterg ca esti o peoasta haha

 5. sergiu rusu says:

  mam sters din lista ta

 6. Agentu SmitH says:

  Majoritatea daca nu 100% asfel de programe sunt infectate e si normal doar ala de le face nu le face degeaba chiar daca antivirusu tau nu le detecteaza asta nu inseamna ca nu este virusat cind ai un executabil e bine sal scanezi pe http://www.virustotal.com/ro/ unde este scanat de mai multi antivirusi odata si nici asta nu garanteaja ca e nu e ok dar ajuta

Leave a Reply