0

.

Bing Travel Planner for Outlook este un plugin ce iti aduce Bing Travel Search direct in Outlook.Cel mai mare avantaj este ca iti poti crea calendare, stabili date si calatorii, toate din Outlook si cel mai important, daca esti conectat cu prietenii, acestia pot vedea cand lipsesti/vei lipsi.

Asadar, cu acest plugin iti poti planifica calatoriile insa pentru aceasta, trebuie sa introduci anumite date.

Cum se pot face planuri in Outlook ?

  1. Instaleaza plug-in-ul de AICI, mergi in sectiunea Ad-Ins de la Outlook si da click pe Bing Travel Planner.

  1. Adauga zboruri. Selecteaza zborurile si urmeaza procesul de salvare. Acest proces, este similar cu cel efectuat pe Bing Travel Search online.

Introdu numele unui aeroport si restul se va auto-completa pentru tine. Aici, totul poate fi editat.

3. Reminders. Odata ce ai salvat zborurile, mergi in sectiunea Reminders. Aici, poti stabili alerte pentru zborurile pe care le-ai salvat, care sa te anunte cu cate ore vrei tu inainte de zbor.

 

4.Task panel. Ultimul pas pe care il poti face, este sa dai click pe Task Panel si sa observi toate detaliile introduse de tine.

Cea mai buna parte este ca nu exista nici o restrictie. Astfel poti sa-ti faci cate planuri si fise vrei tu si sa le accesezi oricand.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply