7

.

In acest tutorial o sa va prezint cum sa inchizi calculatorul cuiva. Acest lucru este foarte simplu, doar ca va trebui sa ii dati “programul” pe care il vom face prietenului care vreti sa il pacaliti.

Acum…

1. Dati click dreapta pe un spatiu gol pe Desktop -> New -> Shortcut
2. Il deschideti
3. In casuta accea scrieti:
shutdown -r -t 30 -c "Teapa! O sa iti inchid PC-ul"

30 reprezinta numarul de secunde dupa care sa se opreasca PC-ul, iar ” Teapa ! O sa iti inchid PC-ul ” mesajul pe care il va primi.

Si gata !!!

Ca sa preveniti sa nu vi se intample asta, NICIODATA, dar NICIODATA nu luati programe de la persoane in care nu aveti incredere. Defapt, mai bine nu luati de la NIMENI. Spuneti ca nu mai am spatiu pe hard, ca are messul probleme cu transferul, etc…

NOTE:
– WindowsGeek.Info nu are nicio legatura cu folosirea acestui program, ci doar ofera detalii despre cum se poate face asa ceva. WindowsGeek.Info si partenerii sai NU sunt responsabili de folosirea frauduloasa a acestui “program”, Tot asa nici eu si niciunul dintre administratorii acestui site Nu va fi vinovat in cazul in care cineva o sa va ia la bataie pentru farsa facuta. Acest post poate fi luat ca si o farsa, defapt trebuie tratat ca atare. !!!

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

7 Comments

 1. cineva says:

  Merge foarte bine, eu am reusit sa pacalesc cateva persoane :”>

 2. iulian says:

  pai si unde e programul?

 3. Radu says:

  Iulian, vezi ca ai acolo explicatia, nu e un program in sine e o mica aplicatie pe care tu o creezi pe desktopul tau si o trimiti cuiva. Cam asa e.

 4. mary_eu says:

  pe windows 7 nu am reusit sa il fac 🙁

 5. Radu says:

  Mary, nu stiu daca merge sa-l folosesti pe Windows 7, daca ai prin apropriere un pc cu windows XP incearca si acolo.

 6. Gay says:

  Merge si pe windows 7 eu am si am reusit sa fac farsa asta la o gramada de prieteni:)) PS:punand diferite iconuri la aplicatie e putin mai usor de convins…

 7. Alexandru says:

  merge super pe windows 7 o sa ma razbun pe multi colegi

Leave a Reply