9

.

In acest tutorial o sa va prezint cum sa faceti in modul cel mai sigur si mai rapid un sitemap.xml , pe care sa il bagati in Google Webmaster Tools pentru a anunta Google despre link-urile din site-ul Dvs.

Pentru asta, aveti nevoie de un program. Desigur, puteti folosi generatoare online, dar eu va recomand acest program.

Descarcati un trial de 30 de zile (care nu are absolut nici o restrictie), care este mai mult decat suficient, pentru ca nu il vom folosi decat o data.

DOWNLOAD A1 SITEMAP GENERATOR

Acest program este ideal pentru siteuri cu un numar urias de linkuri. Deoarece totul se face pe PC-ul Dvs. , va dura putin si nu veti avea restrictii la numarul de pagini.

Ca exemplu, recent am facut un sitemap la un site cu crca 7-8000 de linkuri cu acest program. Il recomand 100%

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

9 Comments

 1. adriana says:

  Un sitemap simplu format HTML ce reguli trebuie sa respecte? Intreb pt ca am facut un fisier simplu enumerand paginile si imi tot este rejectat. Nu gasesc niciunde regulile, ai idee unde le-as gasi?

 2. Bogdan2901 says:

  Pai trebuie de format XML…. Acesta este cel mai acceptat de Google….

 3. adriana says:

  A functionat, multumesc, super programul de generare.

 4. olariu romeo says:

  uite aici este o explicatie clara cum sa faci un sitemap cum sal adaugi cum sa faci un ping motoarelor de cautare si cel mai important cum sa faci un sitemap fara limita de linkuri din pacate e in engleza

  http://www.coozila.com/forum/groups/topic/How-to-Ping-Your-Sitemap.htm

  http://www.coozila.com/forum/groups/topic/Google-and-Yahoo-Sitemap-Generator-for-Windows.htm

  http://www.coozila.com/forum/groups/topic/GSiteCrawler-Downloads.htm

  sper sa va fie de ajutor

 5. radu says:

  “Access denied. You must have special permissions to access this area or you are not logged in. ”

  Din pacate nu se pot accesa link-urile date de tine romeo, E nevoie de acces special, Nu de un simplu user (testat de mine) Oricum, e buna intentia, Iar despre tutorialul in engleza, Daca asi avea mai mult timp l-asi traduce eu, dar cine stie ce ne aduce viitorul si poate ma risc sa il traduc.

 6. blue says:

  naspa ca trebuie sa faci cont

 7. Mihai S says:

  Cu toate ca generarea sitemap.xml a devenit standard nu trebuie neglijata nici indexarea naturala. Satul de generatoarele online care nu permit mai mult de 500-1000 de URL-uri in sitemap(gratis) am decis sa creez un generator online care permite pana la 20.000 de URL-uri. Il gasiti la sitemap-xml.net

 8. Radu says:

  Salut Mihai S. Interesant tool-ul facut de tine, dar parca totusi inutil putin deoarece cam majoritatea scripturilor au propriul plugin/mod de a face sitemap-urile.

 9. Marian says:

  Am incercat sa fac pentru : http://www.reclamagratis.net ( mi-a detectat 5300 link-uri aprox ) . Bun totul ok … dar cum fac sa imi dea fisierul .xml … asta nu inteleg in acel program … Multumesc si astept un raspuns 😀

Leave a Reply