3

.

Aceasta boala a Yahoo! Messenger nu va trece niciodata, astfel mai nou sau creat detectoare online pentru a afla cine sta pe invizbil. Totusi, ar trebui cu toti sa intelegem o idee, atunci cand cineva se pune pe Invizibil are un motiv intemeiat, nimeni nu sta oe ivizibil doar de dragul de a sta, astfel atunci cand cautam cu detectoare am putea jigni pe cineva sau a ne baga in viata cuiva fara sa vrem, astfel se pot ajunge la certuri.

Cum aflu daca cineva sta pe invizibil?

De o perioada destul de lunga s-au creat fel si fel de detectoare online, astfel atunci cand cineva sta pe invizibil poate fi gasit relativ usor, pentru ca aceste detectoare vad persoanele care stau pe invizibil.  Sa mergem mai departe, exista riscuri atunci cand folosim un detector pentru Yahoo! Messenger ? Categoric DA ! Dar, nu un risc care ar putea aduce la pierderea unui Yahoo ID. Putem in schimb, sa intram in liste si baze de date ale site-urilor care ofera aceste servicii si astfel sa publicam id-ul nostru pe tot internetul. Astfel, s-ar putea sa ne ajungem cu o sumedenie de prietenii noi pe Messenger, ceea ce uneori poate fi rau, deoarece majoritatea celor care ne dau add pot intra in lista noastra de id-uri doar pentru a face mista, mass sau pentru a colecta inca un mail. Mail care ulterior poate ajunge intr-o lista de spamm si ne-am ales cu spamm in prostie.
Deci ce e indicat sa facem cand folosim un dedector ?

1. Folosim un detector de incredere
2. Folosim un detector care ne permite sa bifam/debifam listarea id-ului pe internet
3. Folosim un detector de incredere care pare sa ne ofere statistici cat mai bune.
Aveti mai jos o lista cu detectoare Yahoo! Messenger.

 • imvisible.ro – Desi nu sunt un adept al acestor detectoare si pot sa spun ca nu le folosesc deloc, atata timp cat am avut nevoie de el, am folosit imvisible.ro, unul dintre cele mai bune detectoare romanesti. De ce acesta ? Pentru ca ne permite sa bifam/debifam listarea id-ului pe tot internetul, pentru ca salveaza id-urile verificate, pentru o verificare ulterioara, pentru ca este foarte bun.
 • id-check.net – Am ales sa vi-l prezint si pe acesta deoarece are o usurinta superba in navigare si mi-a placut foarte mult, nu va pot zice prea multe despre el pentru ca nu-l cunosc, dar din verificarile facute merge perfect si ne arata date exact.

Cam acestea ar fi detectoarele prezentate. Daca aveti si voi detectoare sau folositi careva detector online, va rog sa il lasa-ti printr-un comment  + o scurta descriere. Multumim.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

3 Comments

 1. gogu says:

  Recomand unul pe care il folosesc eu si functioneaza: http://www.pitit.ro

 2. Radu says:

  Multumim Gogu pentru recomandare, il folosesti des ? E de folos ?

 3. wakee says:

  si asta e foarte bun:) http://ystats.in 😛

Leave a Reply