0

.

1. Pe fila Expunere diapozitive, în grupul Pornire expunere diapozitive, faceţi clic pe săgeata de lângă Expunere diapozitive particularizată, apoi faceţi clic pe Expuneri particularizate.

2. În caseta de dialog Expuneri particularizate, faceţi clic pe Nou.

3. Sub Diapozitive din prezentare, faceţi clic pe diapozitivele pe care doriţi să le includeţi în expunerea particularizată principală, apoi faceţi clic pe Adăugare.

Pentru a selecta mai multe diapozitive secvenţiale, faceţi clic pe primul diapozitiv, apoi ţineţi apăsat SHIFT în timp ce faceţi clic pe ultimul diapozitiv pe care doriţi să-l selectaţi. Pentru a selecta mai multe diapozitive ne-secvenţiale, ţineţi apăsat CTRL în timp ce faceţi clic pe fiecare diapozitiv pe care doriţi să-l selectaţi.

4. Pentru a modifica ordinea de apariţie a diapozitivelor, sub Diapozitive din expunerea particularizată, faceţi clic pe un diapozitiv, apoi faceţi clic pe una dintre săgeţi pentru a muta diapozitivul în sus sau în jos în listă.

5. Tastaţi un nume în caseta Nume expunere de diapozitive, apoi faceţi clic pe OK. Pentru a crea expuneri particularizate suplimentare cu unele diapozitive din prezentare, repetaţi paşii 1 – 5.

6. Pentru a crea un hyperlink de la expunerea principală la o expunere secundară, selectaţi textul sau obiectul care să reprezinte hyperlinkul.

7. Pe fila Inserare, în grupul Linkuri, faceţi clic pe Hyperlink.

8. Sub Legare la, faceţi clic pe Poziţie în acest document.

9. Variante disponibile:

 Pentru a vălega la o expunere particularizată în lista Selectaţ o poziţe în acest document, selectaţ expunerea particularizatăla care vădeplasaţ, apoi bifaţ caseta de selectare Afişre ş revenire.

 Pentru a lega o locaţe din prezentarea curentă în lista Selectaţ o poziţe în acest document, selectaţ diapozitivul la care vădeplasaţ.

Pentru a examina o expunere particularizată faceţ clic pe numele expunerii în caseta de dialog Expuneri particularizate, apoi faceţ clic pe Afişre.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Tags:

Leave a Reply