0

.

Chiar daca acest sistem de operare si anume Windows7 vine cu o multime de drivere noi, in mare parte nemaifiind nevoie de instalarea lor separata, se intampla ca in anumite situatii sa nu fie posibila rularea unor fisiere video, precum cele FullHD. Acest lucru se datoreaza faptului ca playerul nu dispune de codecuri necesare pentru decompresia fisierului din formatul in care se afla. Se intampla ca sa nu primiti o eroare exacta atunci cand nu aveti codecuri, ci mai degraba simptome precum imagine inghetata, sunet lipsa, sau imagine lipsa.

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati acest pachet de codecuri de aici, facute special pentru sistemul de operare Windows 7. Dupa instalarea acestuia, toate fisierele multimedia ar trebui sa poata fi rulata folosind Windows Media Player 12. In cazul in care acest lucru nu se reuseste, puteti incerca schimbarea playerului, sau reinstalarea acestor codecuri.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply