0

.

Aveti mai jos cerinte sistem windows 7, Dupa aparitia windows 7 toata lumea se intreaba ce calculator trebuie sa ai pentru a rula acest sistem de operare, ei bine cerinte de sistem windows 7 au fost puse si pe site-ul oficial microsoft si dupa parerea mea windows 7 nu este departe de cerinte sistem windows vista, Aveti mai jos o lista mai detaliata pentru cerinte sistem windows 7 aceste cerinte nu sunt facute de mine, sunt cerinte oferite de de microsoft.com,  sunt cerinte minime windows 7 oferite de microsoft.com.

Cerinte sistem windows 7

– Procesor: 1GHz (32 bit sau 64 bit)
– Memorie Ram: 1 GB(32bit) 2 GB(64bit)
– Spatiu pe disk HDD:  pe site-ul microsoft este pus 16 gb, dar ar fi bine sa avem cu 2-3 gb in plus, pe la 18-19 gb.
– Placa Video: 128 MB mie greu de crezut ca cineva care doreste sa isi instaleze windows 7 are o placa video de 128, Dar daca doriti veti avea nevoie de support DirectX 9 pentru interfata Aero.

Mai multe despre cerinte sistem windows 7 aveti pe site-ul oficial microsoft.com la link-ul urmator: aici.

Acestea sunt cerinte de sistem minime windows 7 sper sa va fie de folos, acum bine deja calculatoare care sunt peste aceste cerinte nu vor avea probleme pentru a rula sistemul de operare windows 7.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply