0

.

top programe gratuite pentru calculator2013 pare sa fie un an extrem de productiv pentru piata softurilor gratuite. Tot mai multi programatori independenti isi unesc puterile pentru a crea softuri gratuite ce pot fi stranse cu usurinta in lista celor mai bune programe pc 2013, softuri ce pot concura oricand cu softurile produse de marile companii.

1. Bitdefender 60 seconds Virus scanner: Una din principalele dezavantaje al celor mai multi antivirusi disponibile pe piata este durata lunga de scanare. Cei de la Bitdefender vin cu solutia sub forma unui antivirus care isi face treaba in 60 de secunde, fara a ingreuna sistemul. Interfata este simpla, putand fi micsorat in System Tray pentru nu a ocupa spatiu pe desktop. Programul vine si cu optiunea de a seta scannuri periodice.
Download Bitdefender 60 seconds Virus scanner:

http://www.bitdefender.com/solutions/60-second-virus-scanner.html

2. SoftPerfect WiFi Guard: Odata cu cresterea in popularitate a internetului wireless si tot mai multe semnale WiFi disponibile, securitatea acestora a devenit una dintre prioritatile developerilor de software in anul 2013. SoftPerfect WiFi guard face posibila supravegherea numarului de device-uri (laptop-uri, smartphone-uri, tablete) conectate si atentioneaza utilizatorul atunci cand un device necunoscut se conecteaza. Poate fi de asemenea setat pentru a scana la intervale regulate.
Download SoftPerfect WiFi Guard:

http://www.softperfect.com/products/wifiguard/

3. UndeleteMyFiles Pro 3.1: un mult asteptat program pc 2013, aceasta unelta de recuperare a datelor este printre primele softuri gratuite care chiar functioneaza fara limitari ridicole care faceau programele nefolositoare. UndeleteMyFilesPro a fost lansat anul acesta fara limitarile trailware-ului. Optiunile sunt usor de utilizat, iar recuperarea documentelor sterse din greseala inceteaza sa mai fie o adevarata durere de cap.
Download UndeleteMyFiles Pro 3.1:

http://seriousbit.com/undeletemyfiles/

4. Internet Accelerator: A existat o perioada in care aceste unelte de broadband erau doar un mit si nici un soft de acest tip nu se ridica la nivelul asteptarilor. Internet Accelerator este diferit, in sensul ca acesta chiar functioneaza. Programul regleaza setari de conexiune, retea si enternet pentru cea mai buna performanta posibila.
Download Internet Accelerator:

http://www.pointstone.com/products/InternetAccelerator

5. Collapse, Collide – un joculet simpatic de tip platforma, tocmai bun pentru pauzele de la birou. Desi este scurt, ideea de baza a jocului este antrenanta, iar harta este de calitate, facand din fiecare nivel o experienta diferita. Pentru exploratori si gameri exista si un hard mode, dar si zone secrete ce pot fi descoperite pe parcurs.
Download Collapse, Collide:

http://gamejolt.com/games/platformer/collapse-collide-a-short-experimental-adventure/10492/

6. Image Analyzer: Un editor foto ce nu ocupa mult spatiu, dar ofera o selectie impresionata de unelte, inclusiv functii avansate de genul healing sau wraping brush, corectarea ochilor rosii si reducerea zgomotului din imagine.
Download Image Analyzer:

http://meesoft.logicnet.dk/

7. Photopos: Un alt program devenit freeware anul acesta, photopos pro este un editor de imagine complet, cu o interfata usor de folosit care nu ingreuneaza sistemul precum variantele mai complexe de editare imagini de genul Photoshop. Pe pagina siteului, mai multe softuri de editare sunt disponibile gratuit, fiecare cu particularitatile sale.
Download Photopos:

http://www.photopos.com/

8. MP3jam: Un soft pentru downloadat muzica gratuit. Nimic nou pana aici, insa muzica disponibila este 100% legala. Softul pune la dispozitia utilizatorilor peste 20 de milioane de mp3-uri preluate direct de pe youtube.
Download MP3jam:

http://www.mp3jam.org/

9. OPSWAT Security Score: OPSWAT este un soft extrem de util pentru a vedea cat de bine protejat iti este sistemul. OPSWAT scaneaza computerul si in functie de statusul aplicatiilor de securitate instalate, ofera un scor si recomandari pentru imbunatirea acestui scor.
Download OPSWAT Security Score:

http://www.opswat.com/products/security-score

10. Wise Game Booster: Ideal pentru gamerii care s-au saturat sa inchida manual procese inainte de a lansa jocul preferat, Wise game booster face setarile automat, pentru cea mai buna performanta in timpul jocurilor, inchizand procesele si programele care nu sunt necesare pentru a elibera memoria.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply