0

.

chromeGoogle Chrome a reusit sa se mentina in topul celor mai folosite si stabile web browsere din ultimii ani in ciuda incercarilor Microsoft de a restabili Internet Explorer-ului gloria de alta data. Chrome-ul este pur si simplu mai rapid, mai stabil, mai usor de utilizat si nu are nici pe departe o reputatie la fel de proasta ca Internet Explorer, insa avantajul principal al browserului celor de la Google este numarul imens de add-on-uri pentru Chrome disponibile.

O lista cu cele mai bune add-on-uri pentru Chrome este greu de intocmit nu pentru ca acestea ar fi prea putine, ci dimpotriva, pentru ca sunt prea multe, iar un top 10 este aproape imposibil de realizat. Se pot enumara in schimb cele mai interesante add-on-uri pe diverse domenii, pentru ca folosind add-on-uri si extensii, Google Chrome devine cu usurinta mai mult decat un browser. Chrome poate fi si dictionar si program de editat poze si blog si pagina de start pentru toate aplicatiile Google si toate retelele de socializare folosite.

Add-on-urile care imbogatesc experienta utilizatorului si transforma browserul in ceva mai mult sunt cele care si-au gasit locul in lista de mai jos.

Cele mai bune Add-on-uri Chrome pentru blogging

ScribeFire – este o aplicatie de blogging care functioneaza direct de pe browser, deschizand un tab nou cu blogul sau blogurile selectate in prealabil de fiecare utilizator si o fereastra universala din care se poate adauga content pe oricare dintre acestea.

Acest add-on Crome se poate instala de pe acest link.

O lista cu cele mai bune addon-uri Chrome se poate gasi mai jos:

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply