0

.

chrome addons1. Better Pop Up BlockerGoogle Chrome are un pop-up blocker deja integrat, insa acesta lasa adesea sa mai scape cate un pop up nedorit. Better Pop Up Blocker face ceea ce ii sugereaza numele, blocheaza mai multe pop up-uri si add-uri decat varianta default a browserului si face o treaba destul de buna.

Acest Add-on utilitar pentru Chrome se poate instala de pe acest link.

2. Chrome Remote Desktop – in trecut, pentru a prelua controlul unui alt computer la distanta sau a lasa pe altcineva sa preia controlul computerului personal, utilizatorii aveau nevoie de cunostinte destul de avansate. Chrome Remote Desktop simplifica totul la maxim, oferind posibilitatea de a utiliza optiunea de remote Desktop direct din browser. Add-on-ul are suport crossplatform intre Windows si MacOS.

Acest Add-on utilitar pentru Chrome se poate instala de pe acest link.

3. IE Tab – multe dintre website-urile vechi, care nu s-au bucurat inca de o relansare sau nu mai sunt updatate de mult au fost construite pentru compatibilitate maxima cu Internet Explorer. Aceste site-uri vechi pot sa nu apara corect in browserele noi de tip Google Chrome. Folosind IE Tab, utilizatorii pot viziona o pagina folosind motorul de rendering IE, dar ramanand totusi in browserul celor de la Google.

Acest Add-on Chrome se poate instala de pe acest link.

4. Lazarus Form Recovery  – probabil unul dintre cele mai bune add-on-uri Chrome, dar si printre cele mai folositoare si inspirate, Form Recovery functioneaza simplu: salveaza datele completate in formulare online astfel incat daca utilizatorul paraseste sau da refersh paginii din greseala, acest add-on re-completeaza automat formularul.

Acest Add-on Chrome se poate instala de pe acest link.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply