0

.

screen shot chrome addons1. Awesome Screenshot Capture & Annote – acest add-on transforma conceptul de screen shot intr-o adevarata joaca. Screenshot-urile pot fi editate, se pot adauga comentarii, sageti sau diverse forme, iar apoi screenshotul poate fi uploadat pe site-ul AwesomeScreenshots.com pentru a fi vizionat.

Acest add-on Chrome se poate instala de pe acest link.

2. Clearly – Clearly nu este exact un program de screen capture desi functioneaza intr-un mod similar. Rolul acestui add-on este de a face paginile mai usor de citit si a le salva pentru citire inclusiv offline. Add-on-ul functioneaza facand screenshot numai zonelor de text si marindu-le astfel incat restul elementelor de design de pe pagina sa dispara, eliminand astfel situatiile in care atentia cititorului este distrasa de reclame sau layout-uri prea incarcate.

Acest add-on Chrome se poate instala de pe acest link.

3. FireShot – unul dintre cele mai populare add-on-uri de screenshoturi pentru Chrome, FireShot poate poza toata pagina (inclusiv partea care nu se vede in cazul ecranelor cu rezolutie mica), doar partea vizibila, intreg browserul sau doar portiuni din pagina ce pot mai apoi fi salvate in diverse formate, inclusiv PDF.

Acest add-on Chrome se poate instala de pe acest link.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply