0

.

addon chrome social mediaTopul celor mai bune add-on-uri Chrome pentru retelele sociale

.
1. Facebook Notifications – cu acest add-on, utilizatorii de Facebook primesc alerte pentru fiecare notificare de pe Facebook indiferent daca utilizatorul se afla pe pagina sau nu. Facebook Notifications adauga interfata de notificari a Facebook-ului direct pe bara Google Chrome.

Acest add-on Chrome se poate instala de pe acest link.

2. Instagram for Chrome – utilizatorii de smartphone-uri s-au indragostit probabil deja de Instagram. Instagram for Chrome este disponibil pentru instalare gratuita astfel incat si utilizatorii de PC si Laptop sa se poate bucura de experienta Instagram.

Acest add-on Chrome se poate instala de pe acest link.

3. Shareaholic – este add-on-ul Chrome perfect pentru persoanele dependente de retele sociale. Aceasta extensie ofera acces instant dintr-un meniu de genul drop down pe retelele de socializare cele mai cunoscute precum Facebook, Twitter, Pinterest, Evernote, Tumblr sau Gmail, dar si peste 200 de site-uri mai putin cunoscute pentru cei care duc pasiunea pentru site-urile de socializare la un alt nivel. Google URL shortner este inclus in acest add-on.

Acest add-on Chrome se poate instala de pe acest link.

4. Social Fixer – unul dintre cele mai bune add-on-uri pentru Chrome, aceasta a fost conceput cu gandul la utilizatorii de Facebook vesnic nemultumiti. Este un add-on pentru Google Chrome care transforma intreaga interfata a Facebook-ului, adaugandu-i imbunatatiri inspirate de feedback-ul primit de la utilizatori. Printre acestea se numara posibilitatea de a filtra posturile care apar in news feed, optiunea de a ascunde posturile citite si chiar posibilitatea de a vedea persoanele care au scos utilizatorul din lista de prieteni. Pe langa toate acestea, Social Fixer vine si cu un numar de skin-uri personalizate.

Acest add-on Chrome se poate instala de pe acest link.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply