0

.

addon chrome imagini1. EXIF Viewer – acest add-on este extrem de interesant in sensul ca face o treaba de “detectiv”. Majoritatea imaginilor postate online sunt in format JPG sau TIFF, iar aceste formate stocheaza metadata in format EXIF.

Extensia EXIF Viewer decodeaza acesta metadata astfel incat sa poata fi citita de utilizator. Cu alte cuvinte, cu ajutorul acestui add-on, utilizatorii pot afla detalii precum aparatul si locatia exacta in care a fost facuta poza.

Acest add-on Chrome pentru imagini poate fi instalat de pe acest link.

2. Hoover Zoom – este un add-on folositor in mod special pentru persoanele care folosesc site-uri de imagini precum deviantart, Facebook, flickr, ebay sau imgur. Atunci cand acesta este instalat si activat, orice thumbnail peste care se trece cu mouse-ul este afisat la marimea originala.

Acest add-on Chrome pentru imagini poate fi instalat de pe acest link.

3. Image downloader – un alt add-on pentru iubitorii de arta si fotografie, Image Downloader ofera posibilitatea utilizatorilor sa salveze printr-o singura comanda toate pozele de pe o pagina vizitata.

(Atentie! Pentru ca acest add-on sa nu provoace crash-uri de browser, este important ca inainte sa se incerce downloadarea mai multor imagini odata, utilizatorii sa se asigure ca Google Chrome are setat un folder default pentru salvarea imaginilor. In caz contrar, fiecare imagine in sine va deschide o fereastra Save As, putand provoca un crash de browser).

Acest add-on Chrome pentru imagini poate fi instalat de pe acest link.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply