0

.

Pana nu demult, pentru cei care doreau sa se lase de fumat, optiunile erau frustrante si adesea ineficiente, in prezent, tigarile electronice, o alternativa nontoxica la consumul de tabac, castiga teren usor, dar sigur. Din ce in ce mai multe persoane pot fi vazute pe strada, in magazine si chiar in cluburi sau cafenele savurandu-si bautura si tragand dintr-o tigara electronica. Sondajele efectuate la magazinele de profil arata ca in ultimii cativa ani au crescut considerabil vanzarile la tigari electronice in Bucuresti datorita avantajelor le prezinta.

De ce tigara electronica in schimbul celei din tutun

tigara electronicaAceasta este prima intrebare la care cauta raspuns cei ce doresc sa schimbe tigara normala cu cea electronica. O simpla cautare pe internet de genul “tigara electronica Bucuresti” va aduce oricarei persoane interesate informatii legate de acest subiect, dar si detaliile de contact al unui numar destul de mare de magazine din capitala ce comercializeaza astfel de produse. www.tigaraego.com este unul din site-urile cele mai cunoscute in acest domeniu, ce ofera clientilor o gama diversificata de produse de cea mai buna calitate.

Avantajele folosirii tigarilor electronice:

1. Nu deterioreaza starea de sanatate – primul si marele avantaj al folosirii tigarilor electronice este acela ca nu afecteaza plamanii asa cum se intampla in cazul tigarilor din tutun. Acestea nu contin gudron si monoxid de carbon, substante ce afecteaza starea de sanatate. Din ce in ce mai multi dintre cei care isi dau seama ca fumatul le poate afecta sanatatea intr-un mod negativ, schimba tigara normala cu una electronica, acesta fiind principalul motiv care a dus la cresterea vanzarilor de tigari electronice in Bucuresti, dar si in marile orase din tara.

2. Costuri reduse – al doilea mare avantaj oferit de inlocuirea tigarii din tutun cu cea electronica sunt costurile foarte reduse. Investitia initiala nu este una mare, iar costurile ulterioare sunt de cativa zeci de lei pe luna. Daca o persoana care fumeaza un pachet de tigari pe zi cheltuieste aproximativ 400 lei pe luna, cu tigara electronica costurile vor fi in jur de 70 de lei pentru aceeasi perioada de timp.

3. Ajuta persoanele care nu pot renunta la acest viciu – tigara electronica se poate folosi in orice locatie, inclusiv in cele in care fumatul este interzis deoarece nu contine ingrediente periculoase pentru sanatate si nu afecteaza persoanele din jur. In acest fel, cei ce nu se simt confortabil fara sa fumeze scapa de orice grija.

4. Ofera o gama diversificata de arome, gusturi si tarie – pe langa avantajele enumerate mai sus, cei ce aleg tigara electronica pot opta pentru o gama variata de arome si gusturi, dar pot alege si taria acestora in functie de preferinte, la fel ca si in cazul tigarilor din tutun.

www.tigaraego.com este un magazin online specializat pe vanzarea de tigari electronice in Bucuresti detinand de asemenea si 2 magazine fizice in diferite zone ale capitalei. Firma colaboreaza si cu 2 magazine partenere care distribuie produsele ce se gasesc pe site. In cazul tigarilor electronice, este extrem de important ca distribuitorul sa fie unul de incredere, astfel incat produsele comercializate sa functioneze si sa aiba intocmai rezultatele pentru care aceasta alternativa la consumul de tutun este recunoscuta pe plan mondial.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply